Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Vitézy Dávid is nyaralni ment, váratlan helyen tűnt fel (fotóval)

Egy ideje nem volt nyaralni Vitézy Dávid, viszont most kivételt tett, majd ezzel a lendülettel egy váratlan helyszínen tűnt fel.

...svg content...Fotó: Vitézy Dávid, az LMP és a Vitézy Dáviddal Budapestért Egyesület által támogatott fõpolgármester-jelölt Börtön és klíma volt az ígéret - egyikbõl sem lett semmi! címmel tartott sajtótájékoztatóján az M3-as metró Kõbánya-Kispest végállomásánál 2024. június 6-án. MTI/Hegedüs Róbert
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Vitézy Dávid és Karácsony Gergely között továbbra is nagy az ellentét, az azonban közös bennük, hogy szeretik a hegyi tájakat, a friss levegőt. Nem is oly rég Karácsony egy ilyen helyszínen tűnt fel, távol Budapesttől, ami nem a levegő minőségéről híres.

Vitézy, aki továbbra is támadja Lázár Jánost, időről időre magánjellegű dolgokról is posztol, láthattuk őt már koncerteken is. A Sziget fesztivál első napjára is kilátogatott, ahol mindenki nagyon jól érezhette magát, és már tudhatjuk, mikor lesz jövőre az esemény. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

A volt főpolgármester-jelölt szintén nyaralni ment, egészen Salzburgig utazott, ahol egy hegyi túrán vett részt. Ezúttal sportosabbra vette a figurát, igyekszik friss levegőt szívni odafent, majd hamarosan folytathatja a munkát.

Orbán Viktor a 2026-os választásokról: „Majd a magyarok eldöntik”

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, nem a németek és nem is Brüsszel fogja megmondani, mi legyen Magyarországon.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.