Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Hulk Hogan azzal „poénkodott”, hogy lecsapja Kamala Harrist, majd megkérdőjelezte az elnökjelölt faji hovatartozását is

Egyre nagyobb mélységekbe zuhannak a republikánusok ebben a kampányban, a rasszizmus a legfőbb „fegyverük”.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Shawn Thew
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a manapság republikánus pankrátor legenda Hulk Hogan, aki nemrég nyíltan és kissé meghökkentő módon fejezte ki maximális támogatását Donald Trump felé, nemrég azzal „viccelődött”, hogy felbőszült közönség előtt „lecsapja” Kamala Harris alelnököt, a demokraták elnökjelöltjét, majd megkérdőjelezte Harris faji hovatartozását is.

A TMZ birtokába jutott videón látható, ahogy a 71 éves férfi megkérdezi az éljenző tömeget: Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Akarjátok, hogy lecsapjam Kamala Harrist?”

A portál szerint Hogan az erősen megkérdőjelezhető megjegyzéseket az új sörének promóciós rendezvényén tette. Hogan a továbbiakban további megjegyzéseket tett Harrisre, köztük egy olyat is, melyben az alelnök indiai származására utalt. Mint ismert, Kamala Harris édesanyja indiai, édesapja pedig jamaicai származású. Hogan szerint humoros megszólalása a témában úgy hangzott:

„Kamala egy kaméleon? Indiai?”

A megjegyzés után egy széles körben elítélt, elavult és sztereotipikus köszöntést használt, mire már a közönség sem úgy reagált, ahogy azt Hogan várta. A videó ugyanis ezen a ponton véget ér, miután Hogan halkan megjegyezte, hogy „ezért a megjegyzésért még kapni fog”.