Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sosem voltak még ilyen lelkesek az amerikai adományozók, 500 millió dollár gyűlt össze Kamala Harris kampányára

Egyértelműen látszik, hogy a demokrata szavazók hangulata jelentősen javult, mióta Harris az elnökjelölt.

...svg content...Fotó: EPA/JUSTIN LANE
Észak-Amerika

Takács Petra

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint a demokraták minden eddiginél aktívabbak és pozitívabbak az elnökválasztás előtti időszakokat tekintve, ezt bizonyítja az is, hogy az adományozók mintegy 500 millió dollárt gyűjtöttek össze, mióta Kamala Harris a demokraták elnökjelöltje.

A Reutersnek nyilatkozó források hangsúlyozták, ez egy példátlan pénzmennyiség, és egyértelműen tükrözi a november 5-i választások előtt álló adományozók lelkesedését. Az adománygyűjtést jól ismerő források azt is elárulták, hogy ez a hatalmas összeg Harris kampányára alig 4 hét alatt gyűlt össze. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mint ismert, a kampánypénz kritikus fontosságú a reklámozáshoz és a szavazásra buzdító erőfeszítésekhez, hiszen így tudják a szavazóhelyiségekbe csábítani a szavazókat, és tudják meggyőzni a bizonytalan szavazókat, hogy a jelölt mellett döntsenek. Mint ismert, Harris egy hónapja szállt be az elnöki székért folytatott versenybe, amikor is Joe Biden elnök a demokraták nyomásra félreállt.

A Harris iránti lelkesedés pedig egyre csak növekszik, s úgy tűnik, a demokraták elnökjelöltje képes megszólítani egy igen széles réteget: mindezt bizonyítja az is, hogy szavazók ezrei adományoztak kisebb összegeket Harris kampányára, és minden egyes gyűlésén tömegek várják, hogy színpadra lépjen és beszédet mondjon.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.