Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Jennifer Lopez beadta a válókeresetet Ben Affleckkel szemben

Jennifer Lopez láthatóan válni akar, ez a házassága is zátonyra futott, hiába a nagy és régi szerelem Ben Affleckkel.

...svg content...Fotó: Ben Affleck amerikai színész és felesége, Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő az Air című film bemutatóján Los Angelesben 2023. március 27-én. MTI/EPA/Etienne Laurent
Észak-Amerika
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyre többen fordulnak Jennifer Lopez ellen a balul sikerült házasságai miatt, és számos olyan pletyka kering róla, hogy nem éppen egyszerű vele az élet. Ben Affleck azt követően tért vissza az életébe, hogy épp egy másik férfival készült házasságra, de közvetlen a nagy esemény előtt szakítottak.

Nem sokkal később már a hollywoodi világsztárral állt oltár elé, amit a 2000-es évek óta terveztek. Amikor már minden jel arra mutatott, JLO élete végre a helyére került, hirtelen arra lettek figyelmesek az emberek, hogy valami nem stimmel. Ezek után borítékolható volt az újabb válás, és most mindenki erről beszél az USA-ban. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

A BBC látta azokat a bírósági dokumentumokat, melyek bizonyítják, Jennifer Lopez beadta a válókeresetet. Kedden adta be a papírokat a Los Angeles-i megyei bíróságon, így a folyamat elkezdődött, és ha simán mennek a dolgok, hamarosan már papíron sem lesz egymáshoz köze a két sztárnak.

Sokba kerülhet a válás

Kettejük románca egy 2003-as filmforgatáson kezdődött, és már abban az évben össze akartak házasodni, majd 2004 elején szakítottak. Most, majdnem két évtizeddel később újrakezdték, ám hiába, mert ezúttal sem működtek közöttük a dolgok, bár az okok nem teljesen ismertek.

JLO szabadulni akar, többek között Affleck vezetéknevétől is, amit az esküvő miatt vett fel. Egyelőre a házassági szerződés részleteit sem hozták nyilvánosságra. A dokumentum szerint azonban az 55 éves Lopeznek és az 52 éves Afflecknek meg kell osztaniuk bizonyos pénzügyi információkat, kezdve az aktuális bevételeikkel, kiadásaikkal, ingatlanjaikkal és tartozásaikkal.

A dokumentum alapján mindkét sztár köteles nyilvánosságra hozni a pénzügyeikben bekövetkezett változásokat, amíg nem születik meg a végleges megállapodás a pénzügyi kérdésekről. 60 napot kapott Lopez a bíróságtól arra, hogy nyilvánosságra hozza a számokat, és azt követően, hogy Affleck is benyújtja a papírokat, ugyancsak 60 nap áll a rendelkezésére erre. Állítólag 65 millió dollárért árulják a közös otthonukat, amit még Beverly Hills-ben vásároltak.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.

Kiderült, miért nem közlekedett az M3-as metró a Deák tér és Kőbánya-Kispest között

Nem balesetről, gázolásról volt szó, hanem valami egészen másról, ami miatt egy ideig nem közlekedett a M3-as metró.