Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Fotón, ahogy Gáspár Evelin már Ibizán élvezi tovább a nyarat

Ibiza egy tipikusan fiataloknak kitalált hely, ahol mindig nagy a buli, és nem mellesleg remek az időjárás, ezt élvezi most Gáspár Evelin és barátnője is.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin imádja a nyári időszakot, ez nem titok, és amikor csak teheti, odakint van. Szereti a forróságot, a parti hangulatot, a barátait, a jó zenét, a finom élteleket, sok mindent, amit sokan mások is a nyárban.

A nyárnak megvan a maga különlegessége, ami sajnálatos módon csak pár hónapig tart, és nagyon gyorsan továbbáll. Jó példa erre az idei nyár is, amit soha ezelőtt nem éreztünk olyan gyorsan eltelni, mint most. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez egyfelől szomorú, másfelől minden évben lehetőséget ad arra, hogy igazán várjuk ezt az időszakot. Gáspár Evelin ráadásul nagy formában van, sokan irigykednek rá, talán minden eddiginél többen, jól látni mindezt a róla megjelent kommenteken.

Szerencsére ez nincs rá hatással, inkább a saját életére, a saját boldogságára koncentrál. Most épp Ibizán élvezi tovább a nyaralást a barátnőjével, aki ugyancsak remek formának örvend, és nagy bulik állnak előttük, hiszen a szigeten minden erről szól.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Már tudni, mikor élesíti a Google az Android 15-öt

Már nem kell egy egész hónapot várni arra, hogy a Google kiadja a Pixel-telefonokra az új operációs rendszerét, a többi mobilgyártót illetően viszont még egy kis időbe telik mindez.