Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabiék azt szeretnék, ha az emberek túllépnének a körülöttük kialakult botrányon

Az énekesnő és táncos párja szerint vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence elválaszthatatlanok, amikor csak tehetik, minden idejüket együtt töltik. Egymás társaságában igazán biztonságban és szeretetben érzik magukat, a közös munka pedig csak még jobban összekovácsolta őket. A nyári táboruk pedig nagy sikert aratott, így kétség sem férhet hozzá, hogy jövő nyáron is visszatérnek. Emellett arra is szánnak elég időt, hogy hármasban remek programokat tervezzenek az énekesnő kislányával, Hannarózával.

A kislány sok figyelmet és törődést kap a szüleitől, valamint édesanyja és édesapja új párjaitól. A táncos mellett a táncosnő, Mikes Anna is odáig van a gyerekekért, így gyakran vannak együtt, aminek Krausz Gábor is örül, nemrég közösen is nyaraltak. Gabi pedig az újabb gyermekvállalástól sem zárkózik el, mint azt korábban bevallotta, „jön, ha jönnie köll”. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Véleménye szerint párja remek apa lenne, hiszen annyira szeret gyerekekkel foglalkozni, valamint Hannarózára is jó hatással van. Közben pedig az énekesnő is azt érzi, hogy új kapcsolatában nemcsak külsőleg, hanem gondolkodásában, mentalitásában is változott. Egyebek mellett erről is beszélt nemrég Palikék műsorában, amelyből a Story szemlézett.

De emellett Máté is sokat változott, aki a lesifotósokhoz, kamerákhoz, mikrofonokhoz nem volt annyira hozzászokva, ma már viszont sokkal nyitottabb és kommunikatívabb, mint egy éve. A műsorban például úgy fogalmazott: „Amit kaptam Gabitól, és amilyen kapcsolatban vagyok vele, sokkal jobban befolyásolja az érzelmeimet, az énemet, mint azok a reakciók, amik külsőleg érnek a média felől”.

„Békét, szeretet kaptam tőle, egy társat, akivel megértjük egymást, és akivel közösen tervezzük a napokat, a jövőt” – emelte ki. Hozzátette, a súrlódások is inkább a felmerülő nehézségek miatt vannak, de nem adják fel, mennek tovább. Emellett azt szeretnék, ha az emberek jobban megismernék őket és a történetüket, illetve túllépnének a körülöttük kialakult botrányon, hiszen vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben.

Orbán Viktor a 2026-os választásokról: „Majd a magyarok eldöntik”

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, nem a németek és nem is Brüsszel fogja megmondani, mi legyen Magyarországon.

Véget ér egy korszak, bezár a népszerű Bálna Terasz Budapesten

Közel 10 év működés után bezár a Bálna Terasz, annak ellenére, hogy közkedvelt helyszíne volt Budapestnek.