Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Még mindig oltják a nagy sajóbábonyi raktártüzet, veszélyes anyagok is vannak odabent

Jelenleg is oltják a tűzoltók a Sajóbábonyon található nagy raktárat, ahol több egység dolgozik egyszerre.

...svg content...Fotó: Égő raktárépület füstje látszik Sajóbábony határában 2024. augusztus 18-án. Szilva István polgármester közlése szerint a tűz a Sajóbábonyi Ipari Parkban keletkezett, egy cég kezelésében lévő, zárt épületben található raktárban. MTI/Vajda János
Baleset

Kiss László

Szerkesztő

Egy 900 négyzetméter alapterületű raktárépület borult lángokba Sajóbábony külterületén. A Katasztrófavédelem azt írja, a miskolci, a kazincbarcikai, a diósgyőri és a szendrői hivatásos tűzoltók hat vízsugárral oltják a lángokat. A munkálatokat a miskolci, kazincbarcikai, szerencsi, mezőkövesdi és tiszaújvárosi vízszállító is segíti.

Az MTI vármegyei tudósítója arról számolt be, hogy a füst a településtől 13 kilométerre lévő Miskolcról is látszik, míg Szilva István sajóbábonyi polgármester elárulta, a tűz a Sajóbábonyi Ipari Parkban keletkezett, egy cég kezelésében lévő, zárt épületben található raktárban.

A polgármester információi szerint a raktárban lévő veszélyes anyagok oltását a sajóbábonyi létesítményi tűzoltóság és a vármegyei katasztrófavédelem közösen végzi, de a lángok emberéletet nem veszélyeztetnek.

Liner/MTI