Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megszólalt a Lázár által leváltott MÁV-vezér, utódjának is üzent

Pafféri most egy posztban reagált leváltására, üzenve utódjának, a miniszternek, valamint munkatársainak is. 

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Lázár János építési és közlekedési miniszter pénteken Budapesten tartott sajtótájékoztatót, ahol ismertette a kormány új, átfogó közlekedési akciótervét. A program célja a magyar közlekedési rendszer megreformálása és a szolgáltatások színvonalának jelentős emelése. Az ezzel kapcsolatos részletekre ebben a cikkben tértünk ki.

De azt is megírtuk, hogy szeptember 1-jétől Hegyi Zsolt, a MÁV-Start jelenlegi szolgáltatásfejlesztési és értékesítési vezérigazgató-helyettese veszi át a MÁV Zrt. vezetését Pafféri Zoltántól. Steininger Zsolt humánerőforrásért felelős vezérigazgató-helyettest pedig Dányi Gábor korábbi helyettes államtitkár váltja. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Pafféri nemrégiben a LinkedIn-en reagált leváltására – szúrta ki a Portfolio. Mint fogalmazott, Lázár miniszter úr korábban bejelentette, szeptember elsejétől „Hegyi Zsolt kollégám veszi át a helyemet a MÁV Zrt. élén, az én megbízatásom – a cégcsoport átalakításának előkészítésével – véget ér”. Kiemelte: „Zsoltnak sok sikert kívánok és minden támogatást, segítséget felkínálok!”.

Ezután azzal folytatta: „Miniszter úrnak köszönöm az eddigi bizalmat, az együttműködést és a sajtótájékoztatón rólam mondott, elismerő szavait. És különösen köszönöm annak az 53 ezer munkatársamnak, akivel az elmúlt két és fél évben egy évtizednyi változást tudtunk végrehajtani és megalapozni. Megtiszteltetés volt velük szolgálni”.

Búcsúja végül egy idézettel zárul: „Azokkal a szavakkal búcsúzom tőlük, amelyeket az idei vasutasnapon tartott beszédemet zártam: A pohár félig tele van! Teli eredménnyel, amit a kihívások ellenére is elértünk. Erre pedig a kollégáink tudásának, tehetségének és teljesítményének köszönhetően voltunk és vagyunk újra meg újra képesek – a vasutasok és autóbuszosok közösségének köszönhetően. Köszönöm, hogy egy lehetek közületek”.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.