Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

A vásárlók jelentős részét érintő módosítást vezetett be a Tesco

A Tesco augusztus közepétől szigorítja hűségkártyája felhasználási szabályait.

...svg content...Fotó: Az árusítótér ártájékoztató táblákkal az idén július elsején indult online árfigyelő rendszer kapcsán tartott sajtótájékoztató napján a budaörsi Tesco bevásárlóközpontban 2023. július 12-én. Az online árfigyelő rendszer hatékony fejlesztésnek bizonyult az infláció letörésére, arra, hogy "hatékonyan vegyük föl a szankciós inflációval szemben a versenyt" – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. MTI/Lakatos Péter
Belföld

Kiss László

Szerkesztő
TÉMÁK

A Tesco Magyarország tájékoztatása szerint 2024. augusztus 15-től változnak a Clubcard Hűségprogram általános szerződési feltételei. Az új szabályozás értelmében a vásárlók kizárólag a saját nevükre regisztrált Clubcardot használhatják a kedvezmények érvényesítésére.

módosítás érinti mind a pontgyűjtést, mind az utalványok és kuponok beváltását, valamint a Clubcard árak igénybevételét is. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az áruházlánc közleménye szerint a változtatás a weboldalon és a Clubcard applikációban regisztrált kártyákra egyaránt vonatkozik. A vállalat kiemelte, hogy az online vásárlások esetében különösen fontos, hogy a felhasználók ugyanazzal az e-mail címmel regisztrálják Clubcardjukat és Tesco Otthonról fiókjukat.

A hűségprogram személyre szabottabbá tételének célja feltehetően a visszaélések csökkentése, ezért az új feltételek betartása érdekében a Tesco arra kéri vásárlóit, hogy ellenőrizzék regisztrációjuk adatait, és szükség esetén végezzék el a megfelelő módosításokat.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.