Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárbox: Varga Viktor törött orral is edzett (videó)

Varga Viktort nem hátráltatja igazán a törött orra, kemény legény, és ehhez mértek készül a Sztárboxban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/Sztárbox
Relax
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az RTL jól járt Varga Viktorra, aki egyértelműen a legaktívabb a hírességek között a Sztárboxban. Komoly reklámot csinál a műsornak, valószínűleg többet is, mint ami minimálisan elvárható, de ilyen az, amikor valaki imádja, amit csinál.

Ha már Viktor igent mondott a felkérésre, rettentően komolyan veszi, és a testi épségével sem foglalkozik igazán. Hamar átesett a tűzkeresztségen egy bordatöréssel, majd az orra is eltört, amit a trénere tett helyre, elég fájdalmas pillanatok voltak azok. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ha így folytatja tovább Varga Viktor, lassan időpontot foglalhat a sztárok körében is nagyon jól ismert plasztikai sebésznél Krasznai Zsoltnál, aki igen komoly tapasztalattal és elismertséggel rendelkezik a szakmában, teljesen megérdemelten.

Viktort a törött orra sem akadályozta meg abban, hogy elmenjen edzeni, viszont ha most erre az orra kap egy súlyosabb ütést, annak már komoly következményei lehetnek. Aggasztó a helyzet, mivel közel az első mérkőzés, így mondhatni igen rossz időpontban tört el Viktor orra.