Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,17 Ft
Euró
385,36 Ft
Font
448,44 Ft
Bitcoin
61,747 $

Kanadában március óta nem volt példa erre a koronavírus idején: remény

Egy igen fontos mérföldkő született Kanadában, amire március óta nem volt példa. Rengeteg kanadai könnyebbülhetett meg.

Külföld

A T-800-as

Szerkesztő

Egy igen fontos mérföldkő született Kanadában, amire március óta nem volt példa. Rengeteg kanadai könnyebbülhetett meg.

A TRT World beszámolója szerint Kanadában legutóbb nulla COVID-19 halálesetről számoltak be, amire nagyon rég, március óta nem volt példa. Az elmúlt 24 órában tehát nem volt haláleset az észak-amerikai országban. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Március 15. óta először fordult elő hasonló, amit a közegészségügyi hivatal erősített meg a hivatalos adatai alapján. A világjárványban elhunyt kanadai lakosok száma szeptember 11-én 9 163 volt. Ez a szám pedig megegyezik a szeptember 10-én jelentett adatokkal, tehát nem volt új halálos áldozat.

A pozitív esetek azonban nem maradtak el, és 702 új beteget rögzítettek. Ezzel 135 626-ra nőtt a betegek száma szeptember 11-én az előző naphoz képest.

Ismét több tonnányi ammónium-nitrátot találtak a bejrúti kikötőben

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.