Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

A Fidesz is ledöbbent a BME óvszeres döntésén

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatóját nehéz meglepni, de most sikerült, ahogyan sokan másokat is.

...svg content...Fotó: Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Pest vármegye 2. számú választókerületének fideszes országgyûlési képviselõje beszédet mond a felújított biatorbágyi Juhász Gyula és Dózsa György utak átadásán 2024. május 29-én. MTI/Purger Tamás
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Többeknél igencsak erőteljesen verte ki a biztosítékot a BME döntése, miszerint kitiltották az óvszert a gólyatáborokból. Ez kontraproduktív is lehet, és minden eddiginél több óvszert vihetnek be a táborba, amit nehéz lesz ellenőrizni.

Mivel egy óvszer nagyon kis helyet foglal, könnyen elrejthető, így ez a döntés inkább negatívan hathat a BME-re. Sokan nem értik, miért volt erre szükség, ráadásul a fiatalokat aligha akadályozza meg bármiben is ez tiltás. Az italcsempészet helyett most az óvszercsempészet mehet nagyot a gólyatáborban, amit minden eddiginél jelentősebb érdeklődés övezhet.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás is meglepődött. Egyenesen baromságnak nevezte a döntést, és rámutatott arra, hogy mindez technikai szinten megvalósíthatatlan a fentebb említett okok miatt.

„Látom, hogy a Budapesti Műszaki Egyetem gólyatáborából kitiltották az óvszert. Ezt a döntést tartalmilag és technikailag is baromságnak gondolom. Úgy tűnik a döntéshozók “gondolkodtak.” Bár ne tették volna…” – reagált a Facebook oldalán Menczer Tamás, aki szintén értetlenül áll a döntés előtt, sok más emberhez hasonlóan.

Menczer egyetért azzal a véleménnyel, hogy szükségesek a szabályok, de csak normál keretek között, és ez az óvszer betiltásával már nem feltétlen tartozik az előbb említettek közzé. „A fiatalokkal egyrészt beszélni kell, nekem ez a fontos. Másrészt persze kellenek szabályok, de értelmes szabályok kellenek.”

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.