Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,217 $

Xbox Free Play Days: ezzel a két címmel ütheted el az időt a hétvégén teljesen ingyen

Végre megérkeztek az Xbox Free Play Days keretében ingyenesen kipróbálható címek!

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb Xbox Free Play Days veszi kezdetét, aminek nem is örülhetnének jobban a játékosok: a Microsoft pedig most végre megerősítette a Free Play Days keretében elérhető legújabb ingyenes Xbox-játékokat.

A promóció keretében az Xbox Game Pass Ultimate és Xbox Game Pass Core tagok egészen augusztus 18-ig, vasárnapig játszhatnak a Hunt: Showdown 1896 és a KEMCO RPG Selection Vol. 1 játékokkal. Érdemes azonban megjegyezni, hogy bár „csak” két címet kaptunk, gyarkorlatilag ötöt, ugyanis a KEMCO RPG Selection Vol. 1 összesen négy RPG-t tartalmaz. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A Hunt: Showdown 1896 augusztus 15-én debütált a Hunt: Showdown játékosok számára ingyenes Xbox Series X|S frissítésként. Fontos észben tartani, hogy mivel a Hunt: Showdown becsült játékideje 60-80 óra, feltételezhetően minimum ennyi időre lesz szükséged, ha először vágsz bele a játékba.

A másik érkező pedig a KEMCO RPG Selection Vol. 1, amely négy RPG-t tartalmaz: Asdivine Hearts, Revenant Saga, Antiquia Lost és Dragon Sinker. Szintén hasznos infó, hogy az e heti Free Play Days játékok nem szerepelnek a Game Passban.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.