Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Az egyik legvonzóbb sztár lett Schobert Lara

Schobert Lara nagy népszerűségnek örvend, többek között Schobert Norbi is büszke a lányára, aki már felnőtt.

...svg content...Fotó: RTL/SajtóKlub
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan ismét képernyőre kerül a Schobert-család, de nem a TV2-n. Időről időre mindkét kereskedelmi csatornánk megfordulnak, most épp az RTL-t választották, ahol együtt harcolnak majd az új műsorban, a Kalandra Fal-ban!

Mindeközben az X-Faktor kapcsán is bejelentést tett a csatorna, és már tudhatjuk, mikor rajtol el az új évad. Már nem kell sokat várnunk, ahogyan arra sem, hogy kiderüljön, mire mentek Schoberték a kalandos műsorban, amit Sebestyén Balázs és Majka közösen fog vezetni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Schobert Lara pedig a Sztárbox mezőnyének tagja, hatalmas elánnal készül, akárcsak tavaly az öccse. Mindenképpen a döntőben akar lenni, meg akarja nyerni a versenyt, ami ugyan Norbinak nem sikerült, így is sok dicséretet kapott.

Lara pedig a formája és a szépsége miatt kap rengeteg bókot. Schobert Norbi is büszke a lányára, akivel nemrég közösen vacsorázott. Lara is felnőtt, és már az egyik legvonzóbb sztárnak tartják számon Magyarországon a hírességek között.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.