Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Drogos buszsofőr gázolhatott halálra egy 9 éves kislányt Londonban

Mindent megtettek azért, hogy megmentsék a 9 éves kislány életét a gázolást követően, de már nem lehetett rajta segíteni.

...svg content...Fotó: Unsplash/James Eades
Európa
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szörnyű tragédia történt London délkeleti részén, ahol elgázoltak egy 9 éves kislányt. Egy török-brit állampolgár az áldozat, akit a bexleyheath-i Watling Streeten ütötték el augusztus 3-án a délelőtti órákban.

A BBC azt írja, a 9 éves kislány két nappal később hunyt el a kórházban a súlyos sérüléseinek következtében. Ada nem volt egyedül a gázolás ideje alatt, az 5 éves öccsével és egy családtagja is vele tartott az úton. Soron kívül Filmforgatás lesz hétvégén a Keleti pályaudvaron

A rendőrség azt írja, a buszsofőrt veszélyes vezetés, illetve kábítószer hatása alatti vezetés gyanújával tartóztattak le. November elejéig engedték ki, addig szabadlábon védekezhet tovább az ellene felhozott vádak miatt.

A kislány lelkes tornász és úszó volt, aki Bexleyheathben élt. Egy helyi általános iskolába, valamint egy török intézménybe járt tanulni. Halála után Ada szerveit hat másik gyermek megsegítéségre adományozták. A rendőrség pedig folytatja a tanuk kihallgatását és meghallgatják a szakértők véleményét a halálos balesetet rögzítő felvételekről.

Összefüggést találhattak az alkoholfogyasztás és az IQ között, íme a részletek

Érdekes megállapításokat tettek egy, a témával foglalkozó kutatás során.