Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Óriási a szerelem Tóth Gabi és Papp Máté Bence között (fotóval)

Tóth Gabi boldogabb aligha lehetne ennél, minden fotó arról árulkodik, hogy óriási a szerelem közte és a párja, Papp Máté Bence között.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Papp Máté Bence lehet az igazi Tóth Gabi számára, aki már most, egy év eltelte után is több mint hálás a szerelmének. Olyan különleges kapcsolat az övék, melyre mindig is vágytak, de nem sejtették, hogy egymásban találnak rá az igazira.

Gabi boldog, mert ugyanazokat az értékeket képviselik, és rendkívül támogató Máté családja. Ez jelentette az egyik kulcsot, mert ha ők is ellenük lettek volna, mint sokan mások, talán már együtt sem lennének. Szerencsére nem így történt, és Gabi kapott egy második családot Máté szüleivel, akikkel kiváló a kapcsolata. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Minden jel arra mutat, hogy a családalapítás is úton lehet később, hiszen Gabi nyitott arra, hogy több gyermeke legyen, míg Máté még nem válhatott apukává, de nagyon is megvannak a tulajdonságai és a tapasztalata hozzá. Hannára is jó hatással van, szóval gyakorlatilag minden tökéletes.

Máté, aki szintén aktív a közösségi oldalán, ahol már közel 7200-an követik, újabb közös fotót osztott meg Gabival. Tipikusan az a pillanat, amikor egy kép többet mond ezer szónál, nagyon elégedett lehet. A fotót erre a linkre kattintva érhetitek el korlátozott ideig.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.