Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Rubint Réka már Dubajban pihen a fiaival (videó)

Dubajba látogattak Rubint Rékáék, míg a többiek idehaza élvezik a nyarat, a nagy hőséget, ami egyre erősebb.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Rubint Réka számára is a legfontosabb a család, boldog, hogy édesanya lehet. Három gyermeket hozott világra, és megadatott számára, hogy lánya is legyen, míg a két fia Lara után születtek meg, akik közül Norbi már nagykorú.

Zalán is ezen az úton halad előre, aki teljesen más karakter, mint Norbi és Lara. Nem valószínű, hogy közösségi médiás karriert indít, sokkal inkább a tanulmányaiban merülhet el, igazi mintatanuló, akire szép orvosi pálya várhat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez a jövő zenéje, és most Dubajban pihennek együtt, hármasban. Hagyomány náluk, hogy minden évben együtt töltenek pár napot hármasban egy külföldi helyszínen, és megfogadták, ez akkor is így lesz, ha már mindenkinek van külön családja.

Réka több mint boldog emiatt, és a közel-keleti túra is nagy kaland lehet számukra. Természetesen a közös fotó sem maradt el, amit korlátozott ideig erre a linkre kattintva nézhettek meg Schobert Norbi Jr. oldalán keresztül.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Már tudni, mikor élesíti a Google az Android 15-öt

Már nem kell egy egész hónapot várni arra, hogy a Google kiadja a Pixel-telefonokra az új operációs rendszerét, a többi mobilgyártót illetően viszont még egy kis időbe telik mindez.