Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Videón Tom Cruise őrületes mutatványa a párizsi olimpia záróünnepségéről

Tom Cruise a vártnak megfelelően látványos mutatvánnyal készült a párizsi olimpia záróünnepségén, ami nagyot szólt.

...svg content...Fotó: EPA/CAROLINE BLUMBERG
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Véget ért a párizsi olimpia, ami magyar szempontból a csalódások ellenére is nagyon jól sikerült. Számos érmet szerezhettünk volna még, viszont így sem panaszkodhatunk, és születtek olyan érmek is, melyek előzetesen nem voltak benne a pakliban.

Csipes Tamara és Milák Kristóf vitte a magyar zászlót a záróünnepségen, mely a nyitányhoz hasonlóan nagyot szólt. Nem egy világsztár képviseltette magát az eseményen, és egy ideje tudhattuk, hogy Tom Cruise készül valamire. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A színészlegenda, aki évtizedek óta kaszkadőrnek is mondhatja magát, olyasvalamit vállalt be, amit nem sokan mertek volna megtenni a kollégái közül. A vicc az egészben, hogy számára ez rutin, nem több, annyi akciójelenetet forgatott már, sokkal durvább dolgok kíséretében.

Tom megint nagyot ment, és átvette az olimpiai zászlót, hiszen 4 év múlva Los Angelesben rendezik meg az ötkarikás játékokat. Motorral hajtott tovább, majd beszállt egy katonai gépbe, de még ezzel sem ért véget a történet.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.