Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Méretes öngólt rúgtak Donald Trumpék a kampányrendezvényükre választott zenével (videó)

Celine Dion menedzsmentje és kiadója élesen bírálta a „My Heart Will Go On” című dal engedély nélküli felhasználását Donald Trump és J.D. Vance közelmúltbeli kampányrendezvényén.

...svg content...Fotó: EPA/EDWARD M. PIO RODA
Észak-Amerika

Kiss László

Szerkesztő

A Grammy-díjas énekesnő csapata és a Sony Music Entertainment Canada közös közleményt adott ki, amelyben hangsúlyozták, hogy a dal lejátszása a montanai rendezvényen nem volt engedélyezett. „Celine Dion semmilyen formában nem támogatja ezt vagy bármely hasonló felhasználást” – áll a nyilatkozatban.

A menedzsment nem hagyta ki az alkalmat, hogy rávilágítson a dalválasztás iróniájára, a „My Heart Will Go On” ugyanis a Titanic című film betétdala, a süllyedő hajó utalás pedig talán tényleg nem a legjobb választás egy kampányrendezvényre. „…És tényleg, pont ezt a dalt?”, zárták megjegyzésüket, utalva a közösségi médiában elterjedt számos süllyedő hajóval kapcsolatos viccelődésre. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Az eset felkeltette Kamala Harris demokrata elnökjelölt csapatának figyelmét is, akik kihasználták a videó által kínált lehetőséget a kampányuk erősítésére. A felvétel, amely a dal lejátszását rögzítette a rendezvényen, azóta virálissá vált az interneten.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.