Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Balázs és Istenes Bence vízbe lökte Majkát és Pápai Jocit (videó)

Egyszerre szerepelt a képernyőn Sebestyén Balázs, Istenes Bence, Majka és Pápai Joci az RTL-en.

...svg content...Fotó: RTL
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Majka hosszú időn át volt tagja a TV2-nek, ahol gyakorlatilag mindent elért, amit lehetett. Nagy álmokat valósított meg számára a csatorna, és igen komoly nézettségi rekordokat döntöttek, többek között a Sztárban Sztár leszek!-kel.

Egy ideje érett a váltás a rapperben, több olyan hírt is lehetett már hallani, hogy az RTL felé tart. Emiatt sem okozhatott túl nagy meglepetést, amikor tavaly év végén bejelentették, a rapper átszerződött a konkurens csatornához, ahol anno ismertté vált a ValóVilágban. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Pápai Joci is vele tartott, aki egy csavar végén az X-Faktor egyik műsorvezetője lett, pedig sokan arra számíthattunk, hogy mentorként lesz jelen. Sőt, a Sztárboxban is szerepelt volna, egy súlyos sérülés miatt ki kellett szállnia a projektből.

Hamarosan azonban egy másik műsorban is látni fogjuk Majkával közösen. Erről készült most egy humoros promóciós videó, benne Majkával, Pápai Jocival, Sebestyén Balázzsal és Istenes Bencével, amire ezelőtt nem volt példa.

„Indul az ősz.. Petike, nyugodtan használd az öltözőmet, hallom, sokat fogsz dolgozni, én keveset vagyok bent úgyis, de kérlek. a budipapírt ne vidd haza, mi nem szoktuk…” – üzent viccesen Balázs.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.