Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Csipes Tamara olimpiai ezüstérmes egyéniben, Carrington legyőzhetetlen volt

Csipes Tamara és Gazsó Alida Dóra rajthoz állt a párizsi olimpia döntőjében kajak egyesben, 500 méteren.

...svg content...Fotó: Csipes Tamara a nõi kajak egyesek 500 méteres versenyének középfutamában a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezõs és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 10-én. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon jól sikerültek a kedd délelőtti futamok a párizsi olimpián, egy magyar hajó kivételével mindenki az A döntőben landolt, élen Csipes Tamarával és Gazsó Alida Dórával, akik futamgyőzelemmel kvalifikálták magukat a döntőbe, akárcsak nem sokkal utána Kopasz Bálint és Varga Ádám.

Tamara egy igazi olimpiai veterán a 34 életévével, aki egyúttal legenda is. Most, a harmadik olimpiáján lehet élete formájában, ami lehetővé teszi számára, hogy a nála messze fialtabbakkal is felvegye a versenyt, akiknél fejben és tapasztalatban mindenképpen előrébb jár. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Csipes nagyon látványosan jött el, majd az élre állt, és több mint fél hajóval átvette a vezetést a fő esélyes Carrington előtt. Nagy párbaj volt ez közöttük, klasszisok csatája, ám a nyolcszoros olimpiai bajnokkal nem lehetett mit kezdeni, erős hajrát vett, és még a végén sem fújt ki, addig a magyar ászunk másodikként ért célba Jorgensen előtt, míg honfitársa hatodik lett, nem tudott beleszólni a dobogós csatába.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.