Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Csipes Tamarát zavarja, hogy nem tudja kipihenni magát a párizsi olimpián

Az olimpiai legenda Csipes Tamara nem elégedett azzal, hogy ennyire sűrű a program, így ideje sincs arra, hogy kipihenje magát.

...svg content...Fotó: Az ezüstérmes Csipes Tamara (b2) és Gazsó Alida Dóra (b), valamint a megosztott harmadik helyezett Pupp Noémi (j) és Fojt Sára (j2) a nõi kajak párosok 500 méteres versenyének döntõje után a 2024-es párizsi nyári olimpián a vaires-sur-marne-i evezõs és kajak-kenu pályán 2024. augusztus 9-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Csipes Tamara nemrég bronzérmet szerzett a párizsi olimpián, amit később egy ezüsttel fejelt meg, de még mindig nincs vége. Kiváló teljesítmény nyújtanak a kajakosok és a kenusok, nem lehet rájuk panasz.

Tamara pedig igazi vezér, aki fejben is ott van, bár nincs könnyű dolga, mert igen kevés ideje van pihenni. Mivel több számban is indul, ez kissé frusztráló, és nyilván hatással tud lenni a teljesítményére, ami megint csak nem ideális. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Tokióban úgy volt, hogy egy lazább nap, egy döntős nap, egy előfutam, egy döntő, most meg két nap ledaráltunk minden előfutamot és folyamatosan döntő van. Így nagyon hosszúak a napok, hiába csak kétszer szállunk vízre, utána doppingvizsgálat, sajtótájékoztató, le kell menni levezetni, tehát nagyon hosszú.” – mondta Csipes Tamara.

Arról sem feledkezhetünk meg, hogy az adrenalin valamikor még órákon át dolgozik a testben, így a pihenés nem olyasvalami, ami könnyen összejön a többi program, esemény mellett, kezdve az interjúkkal. „Ez fárasztó pszichésen is, hogy nem tudok rögtön lefeküdni és relaxálni. Meg ilyenkor dolgozik az adrenalin, pörög az ember agya.”

Liner/MTI