Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Az újdonsült olimpiai bajnok Rasovszky Kristóf nyilatkozata Párizsból

Rasovszky Kristóf aranyérmes lett a párizsi olimpián, és elárult pár titkot a futam kapcsán, amit magabiztosan nyert meg.

...svg content...Fotó: Az aranyérmes Rasovszky Kristóf a férfi 10 kilométeres nyíltvízi úszás versenye után a 2024-es párizsi nyári olimpián a Szajna III. Sándor hídjánál 2024. augusztus 9-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rasovszky Kristóf megnyerte a 10 kilométeres távot a párizsi olimpia döntőjében a nyíltvízi mezőnyben. Kristóf az M4 Sportnak adott nyilatkozatában beszélt arról, hogy noha végig vezette a versenyt, ez egy nehéz döntő volt. Külön készültek erre a körülményekre a Dunában, és látván a lányok versenyét, Kristóf tudta jól, ha a verseny nagyobb részében az élen halad, nagyobb gondja már nem lehet.

Az járt a fejében, ha az utolsó kört is az élen kezdi meg, a falhoz közel úszva nem lehet elvenni tőle az első helyet. Hangsúlyozta, a végére is maradt benne erő, és érezte, hogy a világ jeleket küldött felé, ami önbizalmat adott számára. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Elárulta, mióta házas, egyre jobban hisz a számmisztikában, így a 19-es rajtszám most igencsak bejött számára. Egyszerűen érezte a verseny előtt, hogy meg tudja csinálni, kiemelvén, a lehető legjobbkor kapta a pofont az Európa-bajnokságon, és ugyanaz volt a helyzet, mint Tokió előtt – nem sikerült az Eb, az olimpia viszont igen.

Az újdonsült olimpiai bajnok és csapata mindent erre a futamra tett fel, a 10 kilométeres távra, emiatt sem láthattuk őt a medencében. A dunai felkészülés sokat segített számára, mert tudta jól, középen folyik a leggyorsabban a víz, és hamar kiderült számára, hogy ez a jó irány a Szajnában.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.