Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Különös kegyetlenséggel ölte meg feleségét és gyermekét egy albertirsai férfi

A 35 éves férfinek emberölés miatt kell felelnie, és tekintve azt, hogy mit követett el, valószínűleg már soha nem kerülhet szabadlábra.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Bűnügy

Szabó Kata

Szerkesztő

A tényleges életfogytiglani börtönbüntetés nagyon is indokolt lenne a 35 éves férfivel szemben, aki különös kegyetlenséggel végzett feleségével és gyermekével. N. Arnold maga jelentette szörnyű tettét a rendőrségen, aki június 30-án albertirsai családi házukban hajtotta végre a gyilkosságokat.

A police.hu azt írja, a házastársak kapcsolata korábban megromlott, a bíróság a nő kérésére távoltartást rendelt el. Ennek lejárta után ment el a férfi június 30-án este az albertirsai házhoz, ahol a nyomozás adatai szerint különös kegyetlenséggel végzett feleségével, majd gyermekükkel is. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A gyilkosságot követő napon hívta fel a rendőrséget, hogy feladja magát. A férfi jelenleg is letartóztatás alatt áll, és a vádemelési javaslat az ügyészség előtt áll. A beismerő vallomás miatt gyorsabb ítélet születhet, amiről szintén be fognak számolni a hatóságok.