Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Orbán Viktor döntött a hekk és a lángos között (videó)

Gyors és bulvárosabb kérdésekre válaszolt Orbán Viktor, illetve más ismert kormánytagok, akik a nyári szünetben sem pihennek sokat.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) elõadást tart a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktáborban az erdélyi Tusnádfürdõn 2024. július 27-én. Mellette Németh Zsolt, az Országgyûlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (b) és Tõkés László, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) elnöke (takarásban). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor továbbra is aktív a közösségi médiában, a Facebook oldala mellett a TikTokja is gyakran frissül, ahol lazább tartalmak kerülnek fel. Miután a TikTokon sok esetben fiatalok használják, érthetőek ezek a könnyedebb videók.

Ezzel együtt a miniszterelnök betekintést ad a kulisszák mögé, mellyel a fiatalok kedvet kaphatnak a politikai pályához. Orbán Viktor nemrég hangsúlyozta is, szükség van a fiatalokra a politikában, akik egyértelműen a jövőt jelentik.

A kormányfő ezúttal a TikTok oldalán keresztül arra a kérdésre is válaszolt, mit választana a hekk és a lángos közül. „A hekk az egy vicc! A lángos, egy komoly dolog. Nemzeti büszkeségünk, elsős számú magyar étel.”

Noha a kormány többi tagja egyértelműen a görögdinnye mellett tette le a voksát, Orbán Viktor vitt egy csavart a sztoriba, aki először sárgadinnyét enne, majd talán este görögdinnyét is. A fröccs és a sör közül pedig a fröccsöt választaná, bár kicsit hezitált, miután a sör is nagyon kellemes tud lenni, főleg egy forró nyári napon.

@viktor_a_tiktokon Nyári kvíz #orbanviktor #miniszterelnok #follow #fyp #kormány ♬ Summer Day(1533196) – TimTaj