Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Schobert Norbi fia megkezdi a kiképzést, de nem lesz hivatásos katona

Schobert Norbi Jr. a nagy bejelentést követően válaszolt pár kérdésre a téma kapcsán, és elmondta, miért nem lesz hivatásos katona.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb bejelentésén van túl Schobert Norbi nagyobbik fia, aki úgy döntött, hogy tartalékosnak áll a Honvédségben. Még csak pletykák sem jelentek meg a nagy bejelentés előtt, titokban tudták tartani.

Norbi is sok kritikát kapott az évek alatt, sokan támadják a Schobert-családot, szinte bármivel képesek megtalálni őket. Ez most sincs másképp, noha a fiatal fiú ezzel sok társának mutat példát, hiszen a katonai hivatás szép pálya, még akkor is, ha egyelőre csak tartalékos szerepről van szó. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Be merem vállalni, mert számomra tényleg fontos a hazám. Bár ezt sokan nem így gondolják… Nem félek megvédeni az országot, ha szükséges.” – mondta az Instagram oldalán keresztül Schobert Norbi fia, aki tisztázta, nem szeretne hivatásos katona lenni.

„Mivel nem szeretnék ezzel hivatásosan foglalkozni. Ha szükség lenne a tartalékosokra valami oknál fogva, akkor én ott leszek és vállalom a feladatot.” – válaszolt egy másik kérdésre a témában a fiatal sztár, aki hamarosan megkezdi a kiképzést. „Még ebben a hónapban megkezdem a kiképzést.”

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.