Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Videón, ahogy hatalmas frontális karambolt védett ki egy buszsofőr

A 82-es főúton, pár nappal ezelőtt történt az eset.

...svg content...Fotó: YouTube/BpiAutósok
Belföld
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A BpiAutósok egyik olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette azt a felvételt néhány napja, amelyen látható, hogy hatalmas frontális karambolt védett ki egy buszsofőr a 82-es főúton. Mint írják, Veszprém-Zirc irányába, Eplény közelében történt az eset.

„Egy Peugeot előzött, melynek okán a busz vészfékezéssel kerülte el a frontális ütközést” – részletezte az említett olvasó. A videón jól látszik, hogy a Volán járat hátsó féklámája villogott, ami egyértelműen vészfékezésre utal. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

Hozzáteszik: azt nem tudni, tartózkodtak-e a járművön utasok, de ha mégis, remélhetőleg nem történt személyi sérülés. Mindenesetre ezzel kapcsolatos információ nem érhető el, reméljük, mindenki sértetlenül úszta meg az incidenst.

Ebben a cikkben pedig egy megdöbbentő buszos jelenetről számoltunk be, ami az M5-ös autópályán történt. Ha az autós nem reagál ilyen jól és gyorsan, akár tragédia is lehetett volna az incidensből, de a súlyos anyagi kár garantált.

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

Eljött a nagy nap, Szoboszlai a Lipcse ellen fog játszani a Bajnokok Ligájában

Ez egy nagyon különleges este lehet Szoboszlai Dominik számára, ugyanis korábbi csapata ellen fog játszani a Bajnokok Ligájában, akik fontosak maradtak számára.