Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,03 Ft
Euró
394,00 Ft
Font
468,79 Ft
Bitcoin
63,732 $

Schobert Norbi fia belépett a Magyar Honvédségbe

Egy honvédségi toborzóvideóval jelentette be a közösségi oldalán.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert Jr.
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy arról már beszámoltunk, Rubint Réka és családja nemrégiben a Maldív-szigeteken nyaralt, ahol nagyon jól érezték magukat. Először csak a fitneszedző és gyermekei indultak útnak, Schobert Norbinak ugyanis még teendője akadt, de később ő is követte a családot. A pihenés mellett aktívan is töltötték az időt, ugyanis Schobert Lara a Sztárboxra készül.

A felkészülésben pedig az egész családja támogatja, testvére, Schobert Norbi Jr. pedig az edzésben is támogatja, ami minden bizonnyal nagy segítséget jelent számára. Emellett a legkisebb fiúnak, Zalánnak sikerült legyőznie az egyik legnagyobb félelmét, ami az óceán volt. Schobert Norbi nagyon büszke volt rá, főleg úgy, hogy mindkét fia sikeresen letette a búvárvizsgát. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ez később még hasznos is lehet számukra. Nemrégiben pedig napvilágot látott a hír, hogy Schobert Norbi Jr. belépett a Magyar Honvédségbe, csatlakozott a tartalékosokhoz. Mindezt az Instagram-oldalán jelentette be, ahol közzétett egy honvédségi toborzóvideót, a bejegyzésben pedig egyebek mellett azt írta:

„A világ sajnos nem lelhet békére a környező konfliktusok miatt, miközben rengeteg család veszíti el otthonát és szeretteit. Én úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog, megvédeni az országot ahová születtünk és ahova annyi emlék köt bennünket. Ez egy ember gondolatából, sajnos nem tud megvalósulni. Összefogásra van szükség” – emelte ki.

Majd azzal folytatta: „Pont ezért csatlakozom a Magyar Honvédség tartalékos katonái közé”. Egyúttal arra utalt, miszerint nagyon megérintette a Magyar Honvédség mottója:,, Szeretem, Megvédem!’’. Ugyanis ő pont ugyanígy gondolkodik, ha pedig „téged is érdekel a haza védelme akkor csatlakozz te is a Magyar Honvédséghez!” – jegyezte meg.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.

Van egy figyelemre méltó hiba az OpenAI új modelljénél

Az OpenAI hamarosan bemutatja az o1 elnevezésű, új MI-modelljét, azonban már a megjelenés előtt elkezdte vizsgálni azt az Apollo független mesterségesintelligencia-biztonsági kutatócég.