Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,74 Ft
Bitcoin
62,937 $

Major Veronika az olimpiai bronzéremével ment lángosozni

Major Veronika eddig is az egyik legkedvesebb sportolója volt a magyaroknak, de ezzel a fotójával csak emelte a lécet.

...svg content...Fotó: A bronzérmes Major Veronika a nõi sportpisztoly versenyszám eredményhirdetésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a chateauroux-i lõtéren 2024. augusztus 3-án. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Major Veronika egy több mint kiváló sportoló, aki egyúttal egy igazán erős és határozott nő. Emellett kiváló a humora, és aki kicsit ismeri őt, az pontosan tudja, de amikor versenyez, csak arra koncentrál, igazi profi.

Még az olimpiai döntőben sem remegett meg a keze, ellenben más nagy nevekkel. Veronika végül bronzérmes lett a párizsi olimpián, mi pedig úgy örültünk ennek, mintha az arany lenne, talán ő is kicsit. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Végtelenül boldog volt az ország, hogy sportpisztolyban is sikerült érmet szereznünk, és nagyon reméljük, ez az Egyesült Államokban sem lesz másképp négy év múlva. Meglátjuk, mit hoz a jövő, de a jelen most csak Veronikáról szól, aki azóta hazatért.

Nemcsak hazatért, hanem az olimpiai bronzérmével ment lángosozni, ami a magyarok egyik nagy kedvence. Nálunk most ez a kedvenc közösségi médiás fotó, érdemes követni a klasszis sportolót, maximálisan megérdemli.