Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Ilyen árakra készüljön, aki italozni szeretne a Sziget fesztiválon

Kiszivárgott információk alapján a Sziget Fesztivál italárai csak kismértékben emelkedtek az előző évhez képest.

...svg content...Fotó: Facebook / Sziget Festival Official
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Nem hivatalos forrásból ugyan, de nyilvánosságra került a 2024-es Sziget Fesztivál itallapja, az árak elemzése pedig azt mutatja, hogy bár a fesztivál továbbra is költséges szórakozási lehetőség marad, az áremelkedés mértéke ezúttal viszonylag visszafogott.

A sörök ára átlagosan 100 forinttal nőtt, a sokak által választott csapolt Dreher Gold most 1730 forintba kerül, szemben a tavalyi 1690 forintos árral. Egyes termékek, mint a Dreher meggyes sör, megtartották korábbi árukat, ami továbbra is 1990 forint, a dobozos sörök esetében pedig mindössze 40 forintos emelkedés tapasztalható. Soron kívül Így változik a boltok nyitvatartása október 23-án

A röviditalok esetében is csak minimális árnövekedés figyelhető meg, a koktélok árai pedig lényegében változatlanok maradtak, bár ezek továbbra is a 3000-4000 forintos ársávban mozognak.

Aki inkább borozna, annak a legolcsóbb 3 decis spritz 1190 forintba fog kerülni, míg a pezsgő esetében decinként 990 forintot kell majd fizetni.

Price List 2024
byu/suhantm insziget

Az italfogyasztáshoz szükséges repoharak árai sem változtak: a shotos pohár 400 forint, míg a 3 deciliteres és félliteres poharak egyaránt 800 forintba kerülnek.

Az üdítők és ásványvizek árában sem történt jelentős változás. Az ásványvíz 990 forint, a szóda decije 200 forint, a jeges tea pedig 1290 forint lesz.

Deutsch Tamás: vérlázító provokációra készülnek Gyurcsányék

Deutsch Tamásnál többszörösen betelt a pohár Gyurcsány Ferencék miatt, szerinte megint hazudnak reggel, éjjel meg este.

Meglepően sokan kihagyják a kézmosást mosdóhasználat után

Emellett az is valószínűsíthető, hogy azok közül, akik kezet mosnak WC után és ebéd előtt, sokan nem figyelnek oda az alaposságra sem.

Szarvast gázoltak Piliscsabánál, kocsi alá került az állat

Súlyos baleset történt Piliscsabánál, ahol két gépkocsi is érintett volt egy szarvas elgázolásában, aki minden bizonnyal nem élte túl az ütközést.