Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Öngyilkosságra készült egy csurgói férfi, négy lábon érkezett az életmentő segítség

Egy aggódó hozzátartozó értesítette a hatóságokat, akik szerencsés módon időben a férfi nyomára bukkantak.

...svg content...Fotó: Unsplash
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye alapján egy aggódó hozzátartozó tett bejelentést a rendőrség ügyeletére augusztus 3-án délben, miszerint testvére öngyilkossági szándékkal több helyen is megvágta magát, majd ismeretlen helyre távozott.

A csurgói körzeti megbízottak egy nagyatádi határrendész kollégájukkal, valamint Imax nevű személykereső kutyájával azonnal az érintett személy felkutatására indultak. A szolgálati négylábú hamar szagot fogott, és egy fás, bokros részen egészen az eltűnt személyig vezette az egyenruhásokat. Soron kívül Filmforgatás lesz hétvégén a Keleti pályaudvaron

A rendőrök mentősöket hívtak a 27 éves férfihoz, akik kórházba szállították a sérültet – derül ki a police.hu oldalán megjelent közleményből. A Somogy vármegyei rendőrség Facebook-oldalán egy fotó is megjelent a hős ebről.

„Négy lábon érkezett az életmentő segítség! Végzetes lépésre szánta el magát egy férfi Csurgón, kollégáink Imax segítségével még időben bukkantak a nyomára” – írták a Facebook-posztban, ahol a kommentek között többen gratulációjukat fejezték ki a rendőrök és Imax segítségnyújtásáért.

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.

Összefüggést találhattak az alkoholfogyasztás és az IQ között, íme a részletek

Érdekes megállapításokat tettek egy, a témával foglalkozó kutatás során.