Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Kovács Richárd is megkaphatja a 31 milliós pénzdíjat, mint Hámori Luca?

Úgy tűnik, nincs minden veszve Kovács Richárd számára, arra azonban ne számítsunk, hogy visszavonják Hámori Luca extra pénzdíját, mert abból még nagyobb botrány kerekedne.

...svg content...Fotó: Kovács Richárd (piros) és a francia Sofiane Oumiha a férfi ökölvívók 63,5 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián az Észak-párizsi Arénában 2024. augusztus 1-jén MTI/Illyés Tibor
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Hámori Luca extra kiegészítést kap az Iman Helif elleni meccse miatt, ami kétszer magasabb pénzdíjat jelent számára a párizsi olimpián. Végül akkora összeget utalnak át a számlájára, mintha bronzérmet nyert volna, így ő semmiképpen nem jött ki rosszul ebből a vereségből.

Kovács Richárdnak ez nagyon nem tetszik, mert ugyan ő is az 5. helyen végzett, egy megnyert és egy elvesztett meccs után, nem kap plusz pénzt. Továbbra sem érti, ez hogy lehetséges, diszkriminációról beszélt, melynek kapcsán Gyulay Zsolt is megszólalt az ATV kérdésére a MOB elnökeként. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Gyulay elárulta, sokat beszélt Richárddal az ügyről, és maximálisan igazat ad neki. Szerinte a magyar bokszszövetség elhamarkodott nyilatkozatot tett, és nem lehet diszkriminálni. Hozzátette, később le kell ülni egymással beszélgetni erről, de nem lehet azt mondani, hogy az egyik 5. hely többet ér a másiknál.

Gyulay kihangsúlyozta, a MOB kiáll Lucáért és Richárdért, és megemlítette azokat is, akik egy hajszálra voltak az olimpiai éremtől, mégsem kaptak extra pénzt. „Vannak szabályok, amiket be kell tartani, mert ez a sport lényege.” Azon a véleményen van, hogy a bokszszövetségnek a döntés előtt egyeztetnie kellett volna a MOB-bal.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.