Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Újabb bokszoló kaphat extra pénzt Hámori Luca ellenfele miatt a párizsi olimpián

Úgy tűnik, Iman Helif szereplése miatt többen extra pénzt kaphat a párizsi olimpián, ami megint csak újabb kérdéseket vet fel az algériai személyét illetően.

...svg content...Fotó: Az algériai Imane Helifet (b) győztesnek hirdetik ki, miután az olasz Angela Carini (b) feladta a 2024-es párizsi nyári olimpia női ökölvívótornája 66 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében vívott mérkőzést az Észak-párizsi Arénában 2024. augusztus 1-jén. Helifet a 2023-as világbajnokságról magas tesztoszteronszintje miatt kizárták. MTI/EPA/Jajha Arhab
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hámori Luca jelentős összeget kap azt követően, hogy kiállt a sokak által férfinek tartott Iman Helif ellen, annak ellenére, hogy vereséget szenvedett tőle a párizsi olimpián. 15 millió forint helyett több mint 30 milliót kap, aminek hallatán Kovács Richárdnál elszakadt a cérna, és nem tartja mindezt fairnek.

A Nemzetközi Ökölvívó Szövetség hasonlóan járna el Iman Helif olasz ellenfele kapcsán, aki 46 másodperc után feladta a meccset, majd elsírta magát, mert olyan erős ütéseket kapott Heliftől, hogy szabályosan félt tőle a ringben az olimpián. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A 24.hu az AP hírügynökségre hivatkozva írja azt, hogy a szövetség elnöke, Umar Kremlev bejelentette, 50 ezer dolláros díjat kívánnak adni Angela Carininek. Sőt, 25 ezer dollárt ajánlottak az olasz szövetségnek és a bokszoló edzőjének, aminek kapcsán az Olasz Ökölvívó Szövetség közleményben tagadja, hogy bármilyen pénzjutalmat elfogadnának.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.