Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,40 Ft
Euró
393,89 Ft
Font
469,55 Ft
Bitcoin
63,723 $

Vadnai Jonatán az éremfutamban folytathatja a párizsi olimpiát

A vitorlázó Vadnai Jonatán továbbra is jól teljesít, az éremfutamban folytatja az olimpiát Franciaországban.

...svg content...Fotó: Vadnai Jonatán a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vitorlásversenyei ILCA 7 hajóosztályának egyik futamában a marseilles-i jachtkikötőben 2024. augusztus 4-én. MTI/EPA/Olivier Hoslet
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A vitorlázó Vadnai Jonatán az éremfutamban folytathatja a párizsi olimpia ILCA 7-es hajóosztályában, a világbajnok Érdi Mária pedig a 14. helyen zárt hétfőn. A hétfői versenynapon a kedvezőtlen időjárás miatt a férfiak számára nem tudtak futamot rendezni, így Vadnai a korábbi helyezése alapján, összesítésben hatodikként került a keddi éremfutamba.

Az ILCA 6-ban szereplő Érdi ugyanakkor az egyetlen hétfői futamot megnyerte, feljött a 14. helyre, de mivel újabb futamot már nem tartottak, így maradt ebben a pozícióban, és nem jutott tovább. Soron kívül Orbán Viktor elmondta, mikor akaszthatja szögre a gumicsizmáját

A kalapácsvető Halász Bence vasárnapi ezüstérme után hétfőn egyetlen magyar atléta sem jutott tovább. A rúdugró Klekner Hanga 25. lett a selejtezőben, míg két reményfutamos, a 400 méteren érdekelt Molnár Attila, illetve 200 méteren Takács Boglárka nem került az elődöntőbe. A férfi vízilabdázók 17-13-ra verték a címvédő szerbeket, és csoportharmadikként jutottak negyeddöntőbe.

MTI

Micsoda fordulat: Magyar Péter örülne, ha Vitézy Dávid lenne a főpolgármester-helyettes, a Kutyapárttal is szövetkezne

Mint kiderült, Magyar Péter, Vitézy Dávid és Kovács Gergely nemrég titokban tárgyalt egy esetleges koalíció lehetőségéről.