Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Kora reggelre megfékezték a hatalmas tűz nagy részét a ceglédi szeméttelepen

Megfékezték a tűz nagy részét a ceglédi szeméttelepen a tűzoltók, akik órákon át küzdöttek a lángokkal, melyek 3000 négyzetméteren pusztítottak.

...svg content...Fotó: Unsplash/Joachim Pressl
Baleset
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, nagy tűz ütött ki egy ceglédi szeméttelepen, ahol 3000 négyzetméteren pusztított a tűz. Továbbra sem tudni, mi okozta a lángok elterjedését, de jó hír, hogy a tűzoltók kora reggelre a terület 90-95 százalékán megfékezték a lángokat.

A Katasztrófavédelem azt írja, a város hivatásos tűzoltói mellett a szolnoki, a nagykátai és a monori hivatásos, valamint a gyömrői, a sülysápi, a szigetmonostori és a farmosi önkéntes tűzoltók, köztük több vízszállító is a helyszínre érkeztek. Több helyen még mindig vannak beégések, jelenleg ezen dolgoznak a tűzoltók, miközben erőgépek földdel takarják be a területet. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.