Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,86 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
63,034 $

A kalapácsvető Gyurátz Réka nem jutott döntőbe a párizsi olimpián

A szombathelyi atléta 64,77 méterig jutott.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Bernat Armangue
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Takács Boglárka a hetedik helyen végzett az elődöntős futamában a párizsi olimpián, így nem jutott be a 100 méteres síkfutás döntőjébe. Majd jött a hír, hogy a sportoló a reményfutamba került női 200 méteres síkfutásban vasárnap.

Most az MTI arról ír, a kalapácsvető Gyurátz Réka nem jutott döntőbe a párizsi olimpián vasárnap. A szombathelyi atléta idei legjobbjával, a 69,63 méterrel a 30. volt a 32-es mezőnyben. A fináléhoz szükséges szintet 73 méterben határozták meg, vagy a legjobb 12 jutott tovább. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Gyurátznak a 73 méterhez egyéni csúcsot (72,70 m) kellett volna javítani. A 2022-es Eb-n hetedik kalapácsvető az idei, római kontinensbajnokságon bekerült a döntőbe, ahol a 12. helyen végzett. Világbajnokságon még nem sikerült a fináléba jutnia, a tokiói játékokon pedig 26. helyen végzett – írják.

Érdemes még hozzátenni: a Stade de France-ban a selejtező B csoportjában szerepelt a 28 éves versenyző, akinek első kísérlete érvénytelen volt. Második dobása a hálót súrolva 64,77 méter lett, harmadikra nem tudott javítani, és 63,86-tal búcsúzott. Összesítésben a 30. helyen végzett.

Kínában hamarosan már robotszakácsok főzhetnek az éttermekben

Megkapták az első élelmiszeripari működési engedélyt a hatóságoktól.

Már tudni, mikor élesíti a Google az Android 15-öt

Már nem kell egy egész hónapot várni arra, hogy a Google kiadja a Pixel-telefonokra az új operációs rendszerét, a többi mobilgyártót illetően viszont még egy kis időbe telik mindez.