Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Izraeli késelés: nem sokkal kórházba szállítása után meghalt az egyik súlyos sérült

A mentőszolgálat közleménye alapján az elhunyt egy 80 éves férfi, két további sebesültet ápolnak még a kórházban.

...svg content...Fotó: Helyszínelő rendőrök Tel-Avivban 2024. július 19-én, miután jemeni húszi lázadók dróntámadást intéztek az izraeli város ellen. Egy ember életét vesztette, tíz megsebesült. MTI/EPA/Abir Szultan
Közel-Kelet
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Ahogy arról már beszámoltunk, támadás történt az izraeli Holonban, amit egy 34 éves palesztin merénylő hajtott végre. Ennek következtében egy 70 éves nő életét vesztette, sajnálatos mód már nem tudtak segíteni rajta. Mindemellett a támadó három másik járókelőt súlyosan megsebesített, akiket azonnal kórházba szállítottak.

A rendelkezésre álló információk szerint a 34 éves férfi három helyszínen késelt meg négy járókelőt, majd onnan 500 méterre egy rendőr agyonlőtte. A sebesülteket a holoni Wolfson-kórházba szállították, a rendőrség megkezdte a környék átfésülését. Nemrégiben azonban friss információk érkeztek az eset kapcsán. Soron kívül Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Az MTI azt írja, az egyik súlyos sérült nem sokkal a kórházba kerülése után életét vesztette. A mentőszolgálat jelentése szerint az újabb áldozat egy 80 éves férfi. Emellett megerősítették, hogy két további sebesültet ápolnak még a kórházban. A megölt nő férjének sérülése súlyos volt, de a kórházban stabilizálták.

Szintén közepesen súlyos egy kutyasétáltatás közben megtámadott, 26 éves férfi állapota is. Valamint arra derült fény, hogy a merénylő korábban többször börtönbe került kábítószer fogyasztása miatt. Itamár Bengvír nemzetbiztonsági miniszter pedig egyebek mellett azt mondta, „háborúnk nemcsak Irán ellen, hanem itt is folyik; pontosan ezért fegyvereztük fel Izrael népét”.

Sajtóhírek szerint a Real Madrid már bánja Mbappé leigazolását

Úgy tudni, hogy a Real Madrid már sajnálkozik Mbappé szerződtetése miatt, hiába nem fizettek érte egy centet sem a PSG-nek.

Ilyen hőmérsékletek várnak ránk szombaton a nagyvárosokban

Több nagyvárosban is egészen hasonló maximumok várhatóak, és továbbra sem lehet azt mondani, hogy dideregnünk kellene napközben.

Kivégeztek Amerikában egy fejszés gyilkost

Egy többszörös gyilkost végeztek ki az Egyesült Államokban, míg egy másik halálsoron lévő átmeneti kegyelmet kapott.