Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,27 Ft
Euró
401,38 Ft
Font
479,49 Ft
Bitcoin
62,220 $

Ilyen időjárás vár ránk vasárnap, visszavett a nyár a lendületből

A nyár egyértelműen visszavett a lendületből, vasárnap sem várható kánikula, de azt sem lehet mondani, hogy fázni fogunk.

...svg content...Fotó: A drónnal készült felvételen résztvevők a Hervis Balaton-átevezés 8 kilométeres távján Zamárdi közelében 2024. július 27-én. MTI/Vasvári Tamás
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A nagy hőhullám továbbállt, helyette szeles, hűvösebb időt kaptunk a korábbi időszakhoz képest. Ez még nem jelenti azt, hogy ne várhatna ránk jobb idő vasárnap, mert valójában nem lehet okunk igazán panaszkodni.

A HungaroMet Zrt. jelentése szerint vasárnap kelet felé vonul a felhősáv, ami vékonyodni, szakadozni kezd. A napsütést gomolyfelhők is megzavarhatják, míg a Dunántúlon elszórtan zápor és zivatar alakulhat ki. Soron kívül Számos Samsung mobil vált használhatatlanná egy új frissítés miatt

Vasárnap már csak egy-egy helyen erősödhet meg a légmozgás, ugyanakkor zivatarok mentén viharos széllökések is kialakulhatnak. A legmagasabb hőmérséklet 26 és 30°C körül alakul majd.

Liner/MTI

Igencsak korosodik a NASA egyik szondája, kényszerű lépést kellett megtenniük emiatt

Akár a 2030-as évekig is tovább működhet a Voyager-2 szonda, ennek azonban az ára is megvan: egyre több tudományos műszerét kell leállítani.