Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Éld át újra Milák Kristóf aranyérmes úszását a párizsi olimpiáról (videó)

Milák Kristóf egy nagy hajrával szerezte meg pályafutása második aranyérmét az olimpián, amit újabbak követhetnek a jövőben.

...svg content...Fotó: Az aranyérmes Milák Kristóf a fotósok előtt a férfi 100 méteres pillangóúszás eredményhirdetése után a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévő Paris La Défense Arénában 2024. augusztus 3-án. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Még mindig sok a kérdőjel Milák Kristóf körül, aki noha az egyik legnépszerűbb magyar, egy ideje nem ad interjút. Nem túl idilli a viszonya a médiával a múltban történtek miatt, és egyelőre nem jelent meg vele egy új interjú sem a párizsi olimpia kapcsán, de ez hamarosan változhat.

Sokan várják a pillanatot, amikor a klasszis úszónk írott vagy videós formában mindent elmond az elmúlt időszakról, tiszta vizet öntve a pohárba a felkészülését illetően is. A legújabb aranyérme után többek között Orbán Viktor magyar miniszterelnök is üzent neki, de Magyar Péter sem hagyta ki a lehetőséget. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Alább Milák nagy úszását láthatjuk 100 méter pillangón, aminek ideje alatt taktikát váltott, mivel ezúttal nem kezdett túl erősen. A második 50 méteren viszont begyújtotta a rakétákat, és amikor az ellenfelek már elhihették, legyőzhetik őt, fordult a kocka.