Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Orbán Viktor is reagált Hámori Luca bokszmeccsére

Orbán Viktor magyar miniszterelnök sem hagyta szó nélkül Hámori Luca olimpiai bokszmérkőzését Iman Helif ellen.

...svg content...Fotó: Hámori Anna Luca (kék) az algériai Imane Khelif elleni küzdelemben, a női ökölvívók 66 kilogrammos súlycsoportjának negyeddöntőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián az Észak-párizsi Arénában 2024. augusztus 3-án. Hámori Luca az ötödik helyen végzett, miután egyhangú pontozással kikapott a Iman Heliftól. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Hámori Luca nagyot küzdött, jól bokszolt, de végig érezte, hogy nem nyerhet. Nem okozott meglepetést a veresége, hiszen a sokak által inkább férfinak tartott Iman Helif jóval nagyobb erővel rendelkezik.

Emiatt is gondolják azt, hogy ez felér egy doppinggal, a NOB mégsem tiltotta el, így sima útja lehet az aranyéremig. Kérdés, mennyit fog az érni a világ szemében Algérián kívül, ahol természetesen neki szurkoltak. Elnézve a nemzetközi véleményeket, sok millió ember állt a magyar bokszoló mellett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Fürjes Balázs is mondott pár szót a mérkőzés kapcsán, és egyértelművé tette, Luca a mi bajnokunk. Orbán Viktor miniszterelnök szintén figyelemmel követte a bokszmeccset, ami minden bizonnyal nézettségi rekordokat döntött, nemcsak Magyarországon. „Mint régen az egri nők… Bravó, Luca!” – írta a posztjában a kormányfő Luca olimpiai 5. helyét követően.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.