Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Egészen váratlan videó jelent meg Tóth Gabiról

Tóthi Gabi nagyon jól érzi magát Papp Máté Bence mellett, akivel gyakran nevetnek, önmagukat adják, és néha vicces videókat is készítenek a követőknek.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Cool

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi, aki szép csendben élete formáját hozta össze, maximálisan nyitott arra, hogy ismét édesanya legyen. Nagyon szereti a gyerekeket, jó pedagógiai érzékkel áldotta meg a sors, és ez a táborában is látszott.

Jól sikerült az első gyerektáboruk, ami értékes tapasztalatokat is jelenthet a jövőre nézve, hiszen újabb és újabb rendezvények követhetik egymást. Papp Mát Bence oldalán Gabi igazán önmagát adhatja, nagyon boldog vele, és ez fordítva is igaz. Egy ideje önfeledten posztolgatnak, már nem kell bujkálniuk a sajtó elől. Soron kívül Megszűnik a Nyugdíjasok Pártja 50+

Gabi korábban is tisztázta, nem csalta meg Krausz Gábort, hiába támadták ezzel. Leült beszélni Gáborral, hogy nincs tovább, váljanak el, ami pár hónappal később megtörtént, és már a chef is boldog, Mikes Anna oldalán éli az életét.

Tóth Gabi készített pár vicces videót a közelmúltban, amiket nagyon szerettek az emberek. Itt a következő, így még biztosan nem láthattuk az énekesnőt, aki egyszerre unatkozott és jól érezte magát. A videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg korlátozott ideig.

Hosszú Katinka nem hagyja magát, visszaszólt Shane Tusupnak

Hosszú Katinkát sem kell félteni, csípős formában szólt vissza az őt kritizáló Shane Tusupnak, aki most megkapta a magáét.