Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

A magyaroknak üzent az olimpiai érmes Muhari Eszter

Muhari Eszter külön üzent a honfitársainak, akik nagyon fontosak számára, és hálával tartozik nekik a sok drukkolásért és gratulációért.

...svg content...Fotó: Az olimpiai bronzérmes Muhari Eszter párbajtőröző megérkezik a Magyar Olimpiai Csapat Szurkolói Klubjához, a Kopaszi-gáton lévő Kopaszi-kerthez 2024. augusztus 1-jén. Muhari Eszter a női párbajtőr egyéni versenyében lett harmadik 2024. július 27-én. MTI/Balogh Zoltán
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Időközben az első magyar aranyérmes is megszületett a párizsi olimpián, aminek záróceremóniáján Tom Cruise is akcióba fog lendülni. Óriási show várható, de addig még több új érmet is szerezhet a magyar csapat, akikben nagyon bízunk.

Kós Hubert is csak kereste a szavakat az aranyérme után, és már tudhatjuk, díszpolgári címet kap Óbudától, ami 21 évesen még nagyobb megtiszteltetés. Sorra érkeznek hozzá a gratulációk, Orbán Viktor, Gyurcsány Ferenc és Magyar Péter sem hagyta ki a lehetőséget, az elsők között gratuláltak az újdonsült aranyérmesnek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Muhari Eszterről sem feledkezhetünk meg, aki szintén nagyon fiatal, és még egy döntő is kinézett számára Párizsban. Végül bronzérmes lett, mely ugyancsak komoly eredmény, és négy év múlva Los Angelesben talán már a legnagyobb favorit lesz a mezőnyben.

„Nagyon szépen csillog nekem ez a bronzérem életem első Olimpiájáról. Hála és köszönet Köszönettel tartozom mindazoknak, akik hozzájárultak a felkészüléshez, akik nélkül ez nem jöhetett volna össze ott és akkor a Grand Palais-ban, a világ legszebb versenyhelyszínén.” – üzent az Instagram oldalán keresztül a mindig szerény Eszter.

Eszternek nagyon jól esik, hogy ilyen sokan állnak mellette, rengeteget jelent számára a gratuláció, és ez a következő versenyeken sem lesz másképp. „Örömmel fogadtam a gratulációkat is, köszönöm Nektek, hajrá Magyarok!”