Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

Simán nyert a férfi vízilabda-válogatott Japán ellen az olimpián

Ugyan Japán lőtt pár gólt Magyarországnak, nem lehet azt mondani, hogy a magyar csapat különösebben megerőltette volna magát, de ettől még komolyan vették a mérkőzést.

...svg content...Fotó: Vigvári Vince (b) és a japán Adacsi Szeija a 2024-es párizsi nyári olimpia férfi vízilabdatornáján, a B csoportban játszott Magyarország - Japán mérkőzésen a Párizs melletti Saint-Denis-ben lévő Vizes Központban 2024. augusztus 1-jén. MTI/Illyés Tibor
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Jelenleg minden Kós Hubert aranyérméről szól, aki még mindig csak 21 éves. Többek között Orbán Viktor miniszterelnök is gratulált az újdonsült olimpiai bajnoknak, aki nem akarja elhinni, hogy mindez vele történik.

Közben a magyar férfi vízilabda-válogatott is akcióba lendült a nem túl acélos Japán ellen, akik mindent megtettek, amit csak tudtak. A magyarok különösebben nem erőltették meg magukat különösebben, mert nem volt rá szükség, bár így is megvolt a magabiztos győzelem. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

Csak az volt a kérdés, mekkora lesz a különbség a végére, de így van pár dolog, amiből lehetett tanulni a folytatás előtt. A győzelem nem volt veszélyben, végül Magyarország 17-10-es győzelemmel szállhatott ki a medencéből.

Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Úgy tűnik, nem engedik el a magyarok a régi kedvenc autóikat.