Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,81 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
62,928 $

Kovács Richárd búcsúzott a negyeddöntőben, már biztosan nem lesz érmes

Kovács Richárd vereséget szenvedett a francia Sofiane Oumiha ellen a 63,5 kilogrammos súlycsoportban.

...svg content...Fotó: Kovács Richárd (kékben) és az ausztrál Harry Garside a férfi ökölvívók 63,5 kilogrammos súlycsoportjának nyolcaddöntőjében a 2024-es párizsi nyári olimpián az Észak-párizsi Arénában 2024. július 29-én. A magyar ökölvívó győzött, így bejutott a negyeddöntőbe. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A párizsi olimpiai játékok ökölvívó versenyének negyeddöntőjében Kovács Richárd alulmaradt francia ellenfelével, Sofiane Oumiha-val szemben a 63,5 kilogrammos súlycsoportban.

Az első menetben még kiegyenlített küzdelem folyt, mindkét versenyző sikeresen vitt be ütéseket, és a hazai közönség lelkes támogatása ellenére a pontozóbírók szerint a francia bokszoló csak minimális előnyre tett szert. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A második menetben Oumiha azonban feljavult, Kovácsnál mozgékonyabb volt és pontosabb ütésekre is képes volt, így a mérkőzés végén a bírók egyhangú döntéssel a francia versenyzőnek ítélték a győzelmet.

Kovács Richárd kiesésével véget ért a magyar férfi ökölvívás idei olimpiai szereplése, ami egyben azt is jelenti, hogy továbbra is 2000-es sydney-i olimpián sikerült utoljára dobogóra állnia magyar férfi ökölvívónak.

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.