Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,81 Ft
Euró
392,97 Ft
Font
468,58 Ft
Bitcoin
62,928 $

Váratlan cserét jelentettek be a női kézilabda-válogatott keretében az olimpián

Váratlan változást jelentett be a női kézilabda-válogatott a keretében a párizsi olimpián.

...svg content...Fotó: Pásztor Noémi a női kézilabda olimpiai selejtezőtorna 1. fordulójában játszott Magyarország - Nagy-Britannia mérkőzésen a debreceni Főnix Arénában 2024. április 11-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Bordás Réka helyett Pásztor Noémi került a párizsi olimpián szereplő magyar női kézilabda-válogatott keretébe. A nemzetközi szövetség honlapjának beszámolója szerint a cserét szerdán hajtotta végre a magyar szakvezetés, azaz a csődbe ment Nantes junior világbajnok kézilabdázója, Pásztor már a csütörtökön (ma) 14 órakor kezdődő mérkőzésen bevethető lesz a spanyolok ellen.

A párizsi játékok kézilabdatornáján 14 játékos alkotja a csapatot, de van három tartalék is, akiket be lehet cserélni. A három lehetségesből ez volt az első csere a női együttesnél, amelynél még Szemerey Zsófia és Kácsor Gréta vár bevetésre. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

A férfiaknál kedden Rosta Miklóst váltotta Rodrígez Álvarez Pedro. A női válogatott három forduló után egy-egy győzelemmel, döntetlennel és vereséggel áll a hatcsapatos csoportjában, melyből az első négy jut a negyeddöntőbe.

Liner/MTi

Itt az újabb mérföldkő, nagy földgáz-üzletet kötött a Mol-csoport

A Mol-csoport ezúttal Azerbajdzsánnal kötött egy nagyon fontos üzletet.

Ázsia Expressz: újabb páros búcsúzott, drámai volt a vége

Újabb hajszán van túl az Ázsia Expressz mezőnye, aminek a végén egy páros számára véget ért a verseny a világ másik felén.