Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Videón Milák Kristóf ezüstérmes úszása és az első reakciója Párizsból

Milák Kristóf végül ezüstérmes lett a párizsi olimpián 200 méter pillangón, amire nagyon büszke lehet, függetlenül attól, hogy kevéssel maradt el a győzelemtől.

...svg content...Fotó: Az ezüstérmes Milák Kristóf a férfi 200 méteres pillangóúszás eredményhirdetésén a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévõ Paris La Défense Arénában 2024. július 31-én. MTI/Kovács Tamás
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Továbbra is sok a kérdőjel Milák Kristóf körül a közelmúlt kapcsán, de ennél sokkal fontosabb, hogy újabb remek teljesítményt rakott le az asztalra, amire igenis büszke lehet. Nyilván ő is aranyérmet várhatott magától, hiszen egy klasszis sportoló, és erős időkkel jutott tovább az élen.

Ugyanakkor egy ezüstérem is sokat ér, amiért sokat dolgozott. Ne feledjük, még mindig fiatal, az USA-ban megrendezésre kerülő olimpián akár vissza is vághat, de nem tudni, hogy mik a tervei, hol és milyen módon készülhet fel a soron következő világeseményekre. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Rengetegen gratuláltak neki, többek között Magyar Péter és Gyurcsány Ferenc, akik ugyancsak figyelemmel követik az olimpia eseményeit. Sós Csaba szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf gyakorlatilag mindent kiadott magából az úszása alatt, és egy ilyen erős mezőnyben az ezüstnek még nagyobb értéke lehet.