Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,38 Ft
Euró
400,89 Ft
Font
479,01 Ft
Bitcoin
62,736 $

Xbox Game Pass: hivatalos, hamarosan landol a Mafia: Definitive Edition

Csak úgy pörögtek a pletykák az elmúlt napokban a Mafia: Definitive Edition érkezése kapcsán, most pedig a Microsoft végre hivatalosan is megerősítette!

...svg content...Fotó: Xbox
Konzol/Videójátékok

Takács Petra

Szerkesztő

Végre hivatalossá vált: a Microsoft most megerősítette, hogy a Mafia: Definitive Edition augusztus 13-án csatlakozik az Xbox Game Passhoz és a PC Game Passhoz. Mindemellett az epikus játék az Xbox Cloud Gamingen keresztül is játszható lesz.

A bejelentés előzménye, hogy több megbízható iparági bennfentes is arról jelentett, az Xbox Game Pass hamarosan a Mafia: Definitive Editionnel fog bővülni. Nate the Hate azt jósolta meg, hogy a Mafia: Definitive Edition valamikor augusztusban csatlakozik az Xbox Game Passhoz. Soron kívül Összefoglaló videón a Ferencváros Paks elleni váratlan veresége

Ezt aztán a szivárogtató extas1s is megerősítette, annyival kiegészítve a bennfentes információt, hogy az Xbox Game Pass előfizetők augusztus 13-án láthatják majd a remake-et a szolgáltatásba csöppenni. A Mafia: Definitive Edition az első Mafia-játék remake-je, mely 2004-ben jelent meg az eredeti Xboxra.

A Hangar 13 2020-ban „az alapoktól kezdve újraalkotta” a címet; a játék lényege pedig, hogy fel kell emelkednünk a maffia ranglétráján a szervezett bűnözés amerikai szesztilalom-korszakában.

Természetesen Tommy Angelo taxisofőr szerepében csöppenünk bele a szervezett bűnözés világába, érdekesség pedig, hogy az új verzióban egy teljesen friss forgatókönyvet kapunk új párbeszédekkel, új jelenetekkel és új játékmenet-szekvenciákkal.

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.