Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,95 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
468,59 Ft
Bitcoin
62,728 $

Németh Nándor Párizsból: „Az érem volt az álmom, közel voltam hozzá”

Németh Nándor késő este ugrott vízbe a párizsi olimpia döntőjében 100 méter gyorson.

...svg content...Fotó: Németh Nándor rajtol a férfi 100 méteres gyorsúszás elsõ elõdöntõjében a 2024-es párizsi nyári olimpián a Párizs melletti Nanterre-ben lévõ Paris La Défense Arénában 2024. július 30-án. A magyar versenyzõ a harmadik idõvel bejutott a döntõbe. MTI/Kovács Tamás
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Németh Nándor az egyik legjobb magyar úszunk, de nemzetközi szinten is a legjobbak között van, ez nem is lehet kérdés. A párizsi olimpia is remek példa erre, aminek akadályait egészen simán vette.

Nyilván főként Milák Kristófról szólnak a hírek, az elmúlt időszaka miatt is, de Németh Nándorral szintén kiemeltnek foglalkoznak. A középdöntőben is nagyot úszott, és még mindig volt benne tartalék a 100 méter gyors döntőjére Párizsban. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

„Egy kicsit lehetett volna barátságosabb ez a végeredmény, egy ideig biztos fájni fog, jó lett volna legalább egy holtverseny a harmadik helyen. Az érem volt az álmom, közel voltam hozzá, de mindent megtettem annak érdekében, hogy ez sikerüljön” – nyilatkozta Németh a vegyes zónában hozzátéve, hogy akik benne vannak a sportágban, tisztában vannak vele, hogy a csapaton belül milyen nehéz időszakon mentek keresztül az elmúlt fél évben.

„A kezdés nem is volt erős, a második ötvenen nagyon jól tudtam jönni, a végén betettem a fejem is, hogy nehogy ezen múljon. Minden precízen megvolt csinálva, hibátlan úszás volt a részemről. Nehéz lesz, de megyek tovább, a nyolcadik idővel jöttem ide, és megmutattam, hogy többre is képes vagyok” – tette hozzá Németh.

Liner/MTI

Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Úgy tűnik, nem engedik el a magyarok a régi kedvenc autóikat.