Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,007 $

Baleset miatt lezárták az M7-es Balaton felé vezető oldalát

Kamion és személyautó ütközése miatt ideiglenesen leállították a forgalmat az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán Érdnél.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Kiss László

Szerkesztő

A katasztrófavédelem és a rendőrség közleménye szerint szerda délután közlekedési baleset történt az M7-es autópálya Balaton felé vezető szakaszán, Érd közelében. A balesetben egy kamion és egy személygépjármű volt érintett.

A hatósági jelentések alapján a tehergépjármű a szalagkorlátnak ütközött, majd keresztbe fordulva teljesen elzárta az úttestet. A baleset pontos körülményei egyelőre nem ismertek, a vizsgálat folyamatban van. Soron kívül Videón Cristiano Ronaldo legújabb gólja a szaúdi bajnokságból

Az illetékes hatóságok azonnal intézkedtek a baleset helyszínének biztosításáról és a forgalom eltereléséről. A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen lezárták, a forgalmat az M0-sra terelik.

Donald Trump visszatér arra a helyszínre, ahol meglőtték

A Pennsylvania állam nyugati részén fekvő kisvárosban a becslések szerint több mint 50 ezer támogatója gyűlt össze. A választási kampányesemény a „Tiszteletadás az amerikai szellemnek” címet viselte, és napra pontosan egy hónappal az elnökválasztás előtt, valamint 12 héttel azt követően tartották, hogy ugyanazon a helyen a 20 éves Thomas Matthew Crooks egy közeli épület tetejéről […]

Videón Cristiano Ronaldo legújabb gólja a szaúdi bajnokságból

Cristiano Ronaldo nagy irammal halad előre az 1000. gólja felé, ami pár éven belül meg lehet neki, ha formában marad.