Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,26 Ft
Euró
393,23 Ft
Font
468,65 Ft
Bitcoin
63,299 $

Jackl Vivien arról, hogy éremesélyesként írtak róla: ez teher volt rajtam

Mint mondta, tegnap jött rá, hogy tudat alatt ez benne volt az úszásában.

...svg content...Fotó: MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, a 15 éves Jackl Vivien is medencébe ugrott a párizsi olimpia keddi versenynapján, 1500 méter gyorson, sajnos azonban nem jutott tovább a középdöntőben. Ugyan Vivien jól kezdett, tartani tudta a tempót a legjobbakkal, idővel kijött rajta a fáradtság, és végül hatodikként zárt, nem jutott be a döntőbe, az összetettben a 15. helyen fejezte be az 1500 méteres távot.

A következő olimpiáján is csak 19 éves lesz, vagyis bőven van ideje arra, hogy legkésőbb Ausztráliában már érmes legyen, de ez USA-ban is összejöhet. Mindezt követően a sportoló interjút adott a Nemzeti Sportnak, amelynek során elmondta, másfél hónap alatt ez volt az ötödik ezerötszáza. „Őszintén szólva úgy jöttünk ide, hogy csak az élmény számít, milyen ennyi ember előtt úszni” – mondta. Soron kívül Árvízhelyzet: Zebegény nehéz helyzetben van, be kellett indítani a szivattyúkat

„Ez volt az első komoly felnőtt-világversenyem. Örülök, hogy itt lehettem és tapasztalhattam. Eleve nem úgy készültünk, hogy itt bármit is elérjek. Aztán megjelentek a különböző újságcikkek az éremesélyemről. Ez teher volt rajtam. Tegnap jöttem rá, hogy tudat alatt ez benne volt az úszásomban. A lényeg most a részvételem volt és hogy megnézzem, milyen itt a mezőny” – tette hozzá.